PERHATIAN.... Jika anda ingin menonton movie di blog ini... anda mesti register akaun 4Shared.com dahulu... (free Ja bah)

Syurga Cinta

Watch Movie :-

Part 1 --Part 2 -- Part 3 -- Part 4 -- Part 5
Part 6 -- Part 7 -- Part 8 -- Part 9

Download Movie:-

Part 1 --Part 2 -- Part 3 -- Part 4 -- Part 5
Part 6 -- Part 7 -- Part 8 -- Part 9

Filem ini menceritakan Irham, berusia lewat 20-an, anak kepada pasangan Tan Sri Zakaria dan Puan Sri Mahani telah membesar di luar negara sejak berumur 12 tahun. Kerana terlalu lama di luar negara, cara dan gaya hidupnya tidak ubah seperti masyarakat Barat.


Sekembalinya ke Malaysia, Irham telah bertemu dengan rakan-rakan lamanya ketika belajar di luar negara iaitu Zainal dan Alex yang sangat mengenali hati budi Irham. Irham sememangnya seorang lelaki yang handal memikat gadis sehingga Alex dan Zainal sering kalah jika bertaruh.


Bagi memastikan Irham tidak menang lagi, mereka akhirnya mencabar Irham memikat gadis bertudung kerana mereka tahu Irham tidak akan pernah menyukai gadis sebegini. Dan gadis tersebut adalah Syuhadah, seorang gadis bertudung tetapi berfikiran moden yang masih mempertahankan nilai seorang muslimah.

Syuhadah merupakan anak yatim dan dijaga oleh datuknya sejak kecil. Walaupun hidup mewah namun dia tetap diasuh dengan didikan agama yang cukup.

Irham mula melakukan pelbagai cara untuk memikat Syuhadah yang secara kebetulan guru agama di sekolah adik angkatnya, Ikmal. Irham cuba menggunakan bantuan Ikmal untuk menjayakan misinya itu.

No comments:

Post a Comment

Followers

Follow by Email - Movie terbaru yg di upload akan terus ke email anda

Boleh Pandang-pandang... jangan pegang pegang....