PERHATIAN.... Jika anda ingin menonton movie di blog ini... anda mesti register akaun 4Shared.com dahulu... (free Ja bah)

Cinta U-Turn

Watch Movie :-

Part 1 --Part 2 -- Part 3 -- Part 4 -- Part 5
Part 6 -- Part 7 -- Part 8 -- Part 9 -- Part 10
Part 11

Download Movie:-

Part 1 --Part 2 -- Part 3 -- Part 4 -- Part 5
Part 6 -- Part 7 -- Part 8 -- Part 9 -- Part 10
Part 11

Datuk Shuib mempunyai seorang anak bernama Faiz. Dia ingin anaknya itu mengambil alih perniagaan beliau dan mengahwini seorang gadis, Juliana, iaitu anak kepada sahabatnya itu Datuk Jamal. Kekeliruan identiti Juliana berlaku apabila gambar Juliana telah bertukar dengan gambar seorang gadis yang tidak menepati citarasa Faiz. Dengan segala yang berlaku Faiz telah membuat keputusan untuk melarikan diri.

Setelah melarikan diri, Faiz pula berkenalan dengan Hafiz. Sebuah persahabatan telah terjalin diantara mereka dan telah bersama-sama berkerja di sebuah bengkel. Pada suatu hari Juliana datang ke bengkel kereta itu dan telah membuat Faiz jatuh cinta dengannya. Faiz pula sanggup melakukan apa sahaja untuk Juliana sehingga akhirnya berjaya menawan hati Datuk Jamal. Faiz telah ditawarkan kerja di rumah Datuk Jamal sebagai pemandu dan pengawal peribadi Juliana. Dengan segala yang terjadi Juliana berasa kurang senang kerana segala perancangannya telah gagal.

Keadaan menjadi lebih rumit apabila Datuk Jamal berjumpa dengan Hafiz yang memakai rantai pusaka Datuk Shuib. Datuk Jamal lalu membawa Hafiz balik dan diperkenalkan sebagai bakal menantunya. Faiz pula meminta Hafiz meneruskan penyamaran beliau. Berjayakah mereka menyembunyikan identiti masing-masing sebelum Datuk jamal mengetahui perkara sebenarnya?

No comments:

Post a Comment

Followers

Follow by Email - Movie terbaru yg di upload akan terus ke email anda

Boleh Pandang-pandang... jangan pegang pegang....