PERHATIAN.... Jika anda ingin menonton movie di blog ini... anda mesti register akaun 4Shared.com dahulu... (free Ja bah)

Orang Kita - Filem Sabah

Watch Movie :-

Part 1 --Part 2 -- Part 3 -- Part 4

Download Movie:-

Part 1 --Part 2 -- Part 3 -- Part 4

Telemovie ini memaparkan kisah seorang pemuda sebuah kampung di pedalaman bernama Ampal (Lakonan Abu Bakar Ellah), yang berhijrah ke bandar untuk mencari pekerjaan. Hasrat beliau tercapai bila berkenalan dengan pemandu lori berbangsa Timor yang digelar "Om" (Lakonan Mat Congo) yang berjanji mencarikan Ampal pekerjaan di bandar nanti.

11 comments:

  1. orang kita 1 xda kh??

    ReplyDelete
  2. ADMIN.. KALAU BOLEH SILA UPLOAD JUGA ORANG KITA YANG PERTAMA. INGAT KAH TIME C OM BERAK D TEPI SUNGAI TEMPAT ORANG MENCARI REZKI...

    ReplyDelete
  3. heheheehe... ok saya akan cuba cari semula... thank you..

    ReplyDelete
  4. lama sudah saya tunggu ni, klu d sabah senang lah sy cari vcd nya. skrg sy ada kat k.l ni mmg susah mau dpt tu.. hehehe anyway thanks admin.

    ReplyDelete
  5. ble reupload lg ke ne crta admin..

    ReplyDelete
  6. bro... :'( dah x ada lah link tu... mcm mna ni ??

    ReplyDelete
  7. saudara adaa sudaah kaah orang kita yg ke 1 ?

    ReplyDelete
  8. saudara adaa sudaah kaah orang kita yg ke 1 ?

    ReplyDelete
  9. bus oo buss..ada ka yang full satu kali??hehee

    ReplyDelete
  10. bos... tolong cari2 kan orang kita 1 ya... ni orang kita 2 ni...

    ReplyDelete
  11. admin , apa tajuk lagu yg dinyanyikan oleh sumandak dlm movie ni ?

    ReplyDelete

Followers

Follow by Email - Movie terbaru yg di upload akan terus ke email anda

Boleh Pandang-pandang... jangan pegang pegang....