PERHATIAN.... Jika anda ingin menonton movie di blog ini... anda mesti register akaun 4Shared.com dahulu... (free Ja bah)

Kuliah Cinta


Watch Movie :-


Download :-    How?  

Part 1 -- Part 2 -- Part 3 -- Part 4 -- Part 5

Filem ia mengisahkan kehidupan remaja di alam kampus yang dilalui Jojo (Johana) dan Faramy. Mereka berkawan baik, namun, segalanya berubah apabila tibanya sesi kemasukan pelajar junior di Universiti tempat mereka belajar. Sebagai senior, mereka dipertanggungjawabkan untuk menjalankan program induksi untuk pelajar-pelajar baru dan dalam diam Faramy telah terpikat kepada pelajar junior bernama Ayu. Kehadiran Ayu menjejaskan keakraban Jojo dan Faramy sedangkan mereka berkawan baik sejak di bangku sekolah lagi. Jojo yang berasa tersisih mengambil keputusan untuk menyertai program pertukaran pelajar ke Australia bagi melupakan Faramy. Bagaimanapun, dia berkenalan dengan seorang jejaka bernama Johan sehingga mengundang cemburu Faramy...4 comments:

  1. ala download lg...tknk downlod

    ReplyDelete
  2. sorrylah.... saya susah mau upload movie watch sekarang nie... entah apa masalah komputer saya nie... tapi nanti saya cuba lagi

    ReplyDelete

Followers

Follow by Email - Movie terbaru yg di upload akan terus ke email anda

Boleh Pandang-pandang... jangan pegang pegang....