PERHATIAN.... Jika anda ingin menonton movie di blog ini... anda mesti register akaun 4Shared.com dahulu... (free Ja bah)

Haru Biru


Watch Movie :-


Download Movie :-


Kid (QUE HAIDAR) seorang eksekutif muda, Ariyana (DYNAZ) seorang model dan Dani (IJOY ADZHARI) seorang jurugambar bebas, adalah tiga remaja yang bersahabat. Hubungan ini kemudiannya dibebani oleh perasaan cinta yang tersembunyi, lantas menimbulkan konflik yang meruntuhkan persahabatan mereka. Dalam diam Kid menjalinkan hubungan cinta dengan Ariyana dan membelakangi Dani.
Kepura-puraan ini terbongkar apabila Suzi (BETTY BENAFE), perempuan simpanan Big Daddy, yang juga bekas kekasih Kid muncul kembali menagih harapan dari Kid. Suzi menghalang perhubungan Kid dan Ariyana kerana mahu Kid membantunya melarikan diri dari Big Daddy.
Ariyana kecewa dengan tindak tanduk Kid,lantas memutuskan hubungan mereka berdua. Kini Dani pula menghilangkan diri setelah rasa dikhianati dan diperbodohkan oleh Kid, malah Ariyana sendiri. Atas tekanan dan godaan Suzi, Kid terpaksa membantu Suzi melarikan diri. Namun tidak semudah.
Abang Kecik (EMAN MANAN) orang paling kanan Big Daddy menjejaki mereka. Keadaan semakin haru biru dan diluar kawalan.
Konflik kemanusiaan dalam perhubungan, persahabatan, percintaan, pangaruh dadah dan perempuan simpanan, dipaparkan menerusi isu-isu social, gaya hidup, skandal serta gangterism.
Haru Biru - membawa anda kesudahan yang di luar jangkaan.
No comments:

Post a Comment

Followers

Follow by Email - Movie terbaru yg di upload akan terus ke email anda

Boleh Pandang-pandang... jangan pegang pegang....